dinsdag 23 oktober 2012

8 Verwijzingen

Het is gebruikelijk om in een dergelijke uitgave een reeks literatuurverwijzingen en webadressen te geven. De literatuur over telewerken beperkt zich, voor zover ons bekend, tot een aantal deelgebieden. Aan de ene kant kunt u boeken en websites vinden die voornamelijk ingaan op de technische aspecten van de telewerkomgeving en de architecturen. Aan de andere treft u boeken en sites aan die met name gaan over arbeidsgehandicapten. Dit blog gaat echter over de keuzes voor en tegen en de invoering van telewerken, gezien door de ogen van lijn- en stafmanager.

Webadressen zijn vaak snel gedateerd, want zelfs ministeries veranderen periodiek van naam. Ons advies is te beginnen bij uw uitvoeringsinstantie en bij die ministeries, die volksgezondheid, werken en belastingen in hun portefeuille hebben. Verken ook de sites van de grote werknemersorganisaties en de uitvoeringsorganen.

Hou er rekening mee dat het gebied telewerken sterk in beweging is, met name op fiscaal gebied. Zorg er dus voor dat u telkens de nieuwste regelingen heeft en die zijn eigenlijk allemaal via het web op te zoeken of op te vragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten